Előfizetői tartalom

Bizonytalanság és kivárás a pesti börzén

Portfolio
Vegyes mozgást mutatnak nyitás után a régiós börzék, miközben az orosz index 1.1%-kal került feljebb, addig a WIG20 0.4%-kal értékelődött le. A BUX eközben 0.1%-os csökkenéssel 22,999 ponton áll. A befektetők a délután során megjelenő amerikai makrogazdasági adatokra várnak, melyek várhatóan erősen befolyásolják majd a befektetői hangulatot.

MTELEKOMReal-time árfolyamInformációs panel A vezető részvények közül ezúttal az MTelekom mutatja a legnagyobb felértékelődést, a távközlési papírok 0.8%-kal 937 forintig erősödtek. A második helyre a MOL szorult a maga 0.25-os felértékelődésével. Mindeközben az OTP 0.3%-ot veszített értékéből, míg a gyóygszergyártóknál a forint erősödése okoz némi bizonytalanságot....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés