Előfizetői tartalom

Oroszországban is finomítana a MOL

Portfolio
Az upstream tevékenység esetében továbbra is Oroszországot tekinti fő fókusz területnek a MOL, a downstream esetében azonban kimozdulni a magyar olajcég a kelet-európai régióból, és Oroszországban, illetve a volt szovjet utódállamokban is terjeszkedne - mondta el a VG-nek adott interjújában Hernádi Zsolt, a MOL elnök-vezérigazgatója.

A társaság kutatás-termelési céljairól bővebb információkat a MOL vezér nem adott, azt azonban elmondta, hogy finomítási tevékenységbe kezdene Oroszországon kívül egyéb FÁK államokban, illetve Törökországban is. A downstream divízióban a kiskereskedelmi hálózatot is bővítené a magyar cég, s több kisebb hálózat megvételére készül jelenleg a térségben. Hernádi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés