Előfizetői tartalom

Jöhet a fordulat a tengerentúli lakáspiacon? - Van kockázat bőven...

Portfolio
A tengerentúli lakásépítők részvényeinek piacán igencsak volatilis kereskedésnek lehettünk szemtanúi az elmúlt időszakban. A tavaszi értékesítési szezon azonban már a küszöbön van, mely kulcsfontosságú, hiszen az év ezen időszakát tartják a legjelentősebbnek lakásértékesítési szempontból. Kérdéses azonban, hogy újabb kudarccal kell-e majd szembenézniük a befektetőknek, vagy ezúttal már fellélegezhetnek. A szezont ilettően mindenestre az elemzők és a piac szereplőinek várakozásai is vegyesek.

Optimista Citigroup elemző - Kockázati bőség. A tavaszi értékesítési szezon kapcsán a Citigroup elemzője eheti beszámolójában úgy nyilatkozott, hogy jelenleg mind a befektetők, mind pedig az elemzők árgus szemekkel figyelik azon fejleményeket, melyek bármilyen jelet adhatnak a lakáspiaccal kapcsolatban. A január végén még felfelé tartó, a lakásépítők részvényeit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés