Előfizetői tartalom

Minden adott volt az emelkedéshez, mégsem jött össze - Sor végére állították a pesti börzét

Portfolio
A nap eleji erősödést követően alábbhagyott a vevők lelkesedés a pesti börzén, mely a fentiek következtében folyamatosan veszítve előnyéből nap végére stagnálva, 22,765 ponton zárt, mellyel a régió vesztese címet is magáénak tudhatta. Mindeközben a főbb európai, és régiós indexek mind kizöldültek. Az RTS 1.5%-os, a PX 2.1%-os, a WIG20 pedig 0.8%-os pluszban zárt.

OTPReal-time árfolyamInformációs panel A mai nap során ismét átlagot felülmúló közel 2.4 millió darabos forgalmat bonyolítottak le a befektetők az OTP piacán, ám ezúttal a pozitív nemzetközi hangulat ellenére újfennt az eladók bizonyultak erősebbnek, így végül 0.2%-os mínuszban búcsúztatták a napot a bankpapírok. A napközben 20,400 forinton is járó MOL előnye is szertefoszlott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés