Előfizetői tartalom

Egy vissza korrekcióra esélyes nap - Meglátjuk ki nevet a végén...

Portfolio
Ma talán fellélegezhetnek az amerikai befektetők, ugyanis a határidős részvényindexek jelentős pluszban tartózkodnak, ami alapján a nyitás mindenképpen optimizmusra adhat okot. A volatilitás azonban továbbra is magas, így a kezdeti értékekből nem lehet végkövetkeztetést levonni a záróértékek irányát tekintve. A Dow 84, a Nasdaq 100 16.7, az S&P 500 12.9 pontos pluszban tartózkodik.

A nem mezőgazdasági szektorok negyedik negyedéves termelékenysége 1.6 százalékkal bővült és 6.6 százalékkal az egységköltség. A termelékenység bővülésének erősen lefele való korrigálása összehangban van a várakozásokkal, ami rosszabb hír, hogy az egy termékegységre eső munkaköltséget jelentősen felfelé módosították.Kapcsolódó cikkünk2007.03.06 14:38 Jelentősen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés