Előfizetői tartalom

"2007 a kijózanodás éve lehet" - Brókershowder

Portfolio
További részvénypiaci hanyatlásra számítanak az általunk megkérdezett brókerek, azonban annak mértékét tekintve már ellentétes vélemények hallhatók. Vaszkó Szabolcs, az Erste üzletkötője szerint a BUX alulteljesítő lehet a nemzetközi visszaesésben, mindössze 500 pontos csökkenést tart elképzelhetőnek. Dobos Béla, az IEB üzletkötője szerint akár 10%-os esés is benne lehet még a piacban, úgy véli 2007 a kijózanodás éve lehet.

Vaszkó Szabolcs - Erste. "Még nem merném kijelenteni, hogy megállt az esés a hazai piacon" - mondta el kérdésünkre Vaszkó Szabolcs, az Erste üzletkötője. A szakértő szerint jelenleg a korrekció korrekcióját láthatjuk, nagyobb vevők még nem jelentek meg a piacon. További csökkenésre van még tér, azonban annak mértéke már vélhetően nem lesz jelentős. BUXReal-time árfolyamInformációs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés