Előfizetői tartalom

Növekszik a két nagy párt közti különbség

Portfolio
A Tárki és a Szonda Ipsos szerint februárban csökkent a különbség a két nagy párt támogatottsága között, azonban a Gallup legfrissebb felmérése ezzel ellentétes véleményen van. A Fidesz és MSZP támogatottsága egyránt csökkent, bár a nagyobb kormánypárté jelentősebb mértékben. A Szonda Ipsos szerint a politikusok népszerűsége az év első két hónapjában már nem esett tovább.

Növekszik a különbség a Gallup szerint. A Gallup által a választókorúak körében végzett felmérés szerint a Fidesz egy hónap alatt 3, az MSZP 4 százalékpontot veszített támogatottságából. A két nagy párt közül a Fidesz támogatottsága 33, az MSZP-é 14%-os. A kisebb pártok közül az MDF és SZDSZ egyaránt 2%-os támogatottságot tudhat maga mögött.A biztos szavazók között...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés