Előfizetői tartalom

Nagy durranások az RTL Klub tavaszi műsorán

Portfolio
Két új amerikai sorozattal pörgeti fel műsorkínálatát az RTL Klub márciustól. A hét közben vetített krimisorozat a relytélyees bűnügyek felderítését kedvelő nézőket, míg a hétvégi vígjátéksorozat az egész család szórakoztatását célozza. A csatorna tavasszal a filmkínálatra is ráerősít, ugyanakkor több sikeres sorozatát is folytatja.

Már ezen a héten startol a Dr. Csont (eredeti címén Bones) című amerikai krimi-sorozat. A magányos antropológus nő, és az őt a nyomozásokba bevonó sármos FBI ügynök ügyeit a nézők március 7-től szerda esténként 22 órától, a múlt héten indult Miami helyszínelők után követhetik figyelemmmel a nézők. Március 17-én debütál a másik sorozat, amely a könnyedebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés