Előfizetői tartalom

India korábban szakadt be, mint Kína

Portfolio
Kísértetiesen emlékeztettek a keddi események a 2006 májusi részvénypiaci zuhanásra, az akkori láncreakció elindítóját, Indiát azonban most mintha elkerülné a figyelem. Igaz ugyan, hogy közvetlenül a kínai piac beszakadása után nem reagált hevesen, az index már pénteken a mélybe vetette magát. Támaszok, ellenállások, rések, brutális szakadások és egy lehetséges trendforduló -kell-e ennél több a drámához?

Nyílegyenes szárnyalás május óta. Élénken él minden részvénypiaci szereplő emlékezetében a 2006 május-júniusban lezajlott globális korrekció, akinek esetleg mégis kiment volna a fejéből, annak a keddi események kiváló emlékeztetőül szolgáltak. Ahogyan azt korábbi cikkünkben is megemlítettük, májusban az indiai részvénypiac összeszakadása idézte elő a világméretűvé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés