Előfizetői tartalom

Elindulhat a munka a nyugdíjreformon

Portfolio
Kialalakulni látszik a nyugdíjreformot előkészítő szakmai kerekasztal összetétele, így a testület hamarosan megkezdheti az érdemi munkát. A feladatokra ugyan nem kaptak konkrét határidőket, de az elvárások komolyak. A csoport munkájával párhuzamosan a kapcsolódó kérdésekben más intézményekben is megindult az átfogó reformot előkészítő munka.

Összeállt a nyugdíjreformot előkészítő szakértői csoport névsora - tudta meg a Napi Gazdaság Döcsakovszky Bélától, a MeH Magyarország holnap titkárságának vezetőjétől, aki szerint Király Júlia hamarosan megteheti javaslatát a munkatervre és a csoport költségvetésére. A nxugdíjreform kerekasztal számára, ellentétben a másik két hasonló grémiummal, nem kapott konkrét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés