Előfizetői tartalom

80%-os üzemi eredmény növekedés a Graboplast-nál - Duplázás Kínában

Portfolio
20 milliárd forintos árbevétellel és 2 milliárd forintos üzemi eredménnyel zárta a 2006. évet a győri székhelyű Graboplast, mely 20, illetve 80%-os növekedést jelent az egy évvel korábbi számokhoz képest. A termelésének 93%-át az exportpiacokon értékesítő társaság a padlóburkoló termékekre helyezte a stratégiai fókuszt, mely jelentős mértékben hozzájárult a növekedéshez. Az idei évben további eredményesség bővülésre számít a társaság.

A 3 évvel ezelőtt megfogalmazottak szerint stratégiai terméknek tekinthetők a PVC lakossági-, és speciális padlók, illetve a parketta. A járműipari-, intézményi és sport célú padlók növekedése 40%-os az előző évihez, a parkettánál még ennél is jelentősebb 43%. A kecskeméti parkettagyár tavalyi kapacitásbővítésének köszönhetően a perketta termelés továbbiu növelése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés