Előfizetői tartalom

Tovább esett a kínai index

Portfolio
Tovább esett a mai kereskedés során a kínai Shanghai Composite index, ami csaknem teljes egészében elvitte a tegnapi kereskedés során felhalmozott többletet. A Kínában kialakult negatív befektetői hangulat a többi ázsiai piacon is éreztette hatását, melyek közül többen már harmadik napja tartózkodnak mínuszban.

A kedden közel 9%-kal eső kínai részvényindex az egész világon eladási hullámot idézett elő. Tegnap közel 4%-kal tudott visszakorrigálni az index, amit a mai kereskedés során csaknem teljes egészében elvesztett. A Shanghai Composite jelenleg 2.9%-os mínuszban 2,797 ponton zárt. A marketwatch.com által megkérdezett Alex Wong, az Ample Financial Group alapkezelője szerint a tegnap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés