Előfizetői tartalom

Merre halad a BUX?

Portfolio
Hosszú ideje tartó oldalazásnak vetett véget a "fekete kedd" a BÉT-en és a környező kelet-európai országok piacain. A január közepéig tartó szárnyalást követően a BUX indexhez hasonlóan a környező régiós országok (Lengyelország, Csehország) indexeinek is megtört a lendülete. A várt iránymutatás igen nagy erővel érkezett, mint ahogy a grafikonok is mutatják valamennyi régiós index nagy eséssel tört ki eddigi sávjából.

WIG20PX50A BUX index esetében is egy hármas csúcs formáció rajzoldott ki az elmúlt időszakban, amely egy klasszikus trendváltó "bearish" alakzat. A statisztikák szerint különösen megbízható csúcs vagy csúcsközeli fordulók esetében, ami elmondható volt a BUX index értékéről a február 27-i korrekciót megelőzően. A grafokonon jól látható, hogy az árfolyam átütötte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés