Előfizetői tartalom

Megdöbbentő tarolás a tőzsdén - Egy, aki mindent visz

Portfolio
Megdöbbentő folyamatokról árulkodik a februári tőzsdestatisztika. Úgy látszik, a KBC nem véletlenül mondta az év elején, hogy az idén átveszi az első helyet a magyar brókercégek rangsorában. A brókercég kiemelkedő 320 milliárdos forgalommal tarolta a piacot, a belga hátterű társaság februárban nagyobb lett, mint az őt követő Erste és Unicredit együtt.

A tőzsdei összforgalom szépen alakult, bár az 1227 milliárd forintos érték elmarad a januáritól, de ettől még nagyon erős forgalmat tudhattunk magunk mögött. Ezt jelzi, hogy tovább emelkedett a 12 havi kumulált forgalom.A brókercégek listáját a KBC vezeti. A brókercég még a nemrég megvásárolt Equitas nélkül is magabiztosan vezet, igaz sokat segített ebben egy nagy OTP-Citi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés