Előfizetői tartalom

75 millió eurót fektetne magyar vállalatokba az Enterprise Investors

Portfolio
Ma délben tartott sajtótájékoztatót az Enterprise Investors magán- és kockázati tőkebefektetési csoport, ahol bejelentette, hogy 50-75 millió euró értékben tervez magyarországi befektetéseket új befektetési alapjából, a Lengyel Vállalati Alap VI-ból. A PEF VI a maga 658 millió eurójával a legnagyobb tőkealap, amit a közép-kelet európai befektetésekre valaha létrehoztak.

A PEF VI alap főként közepes méretű vállalatok kivásárlására és fejlesztési tőkeigényeik kielégítésére fókuszál. Elsősorban a fogyasztási cikkek, a kiskereskedelem, ipari termékek és szolgáltatások, üzleti és pénzügyi szolgáltatások, média, távközlés, informatika és egészségügy szektorokra koncentrál, ahol korábban már jelentős sikereket értek el. Hazánkban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés