Előfizetői tartalom

Tetőznek a rossz hírek - Esés lesz Amerikában

Portfolio
Mínuszban tartózkodnak az amerikai határidős indexek, ami alapján negatív irányú nyitásra számíthatunk a tengerentúli tőzsdéken. A hangulatot negatívan befolyásolják a csökkenő ázsiai és európai részvényindexek, valamint az iráni atomprogram és afganisztáni öngyilkos merénylő miatti feszültség növekedése. A Dow 77, a Nasdaq 100 19, az S&P 500 8.9 pontos mínuszban tartózkodik.

A Wal-Mart megegyezett a kínai hipermarketlánc Trust-Mart 35%-os részének 1 milliárd dolláros megvételéről. A Xerox hétfőn csökkentette első negyedévre vonatkozó eredményvárakozását. Jelenleg a társaság 18-20 centes részvényenkénti eredményt vár a korábbi 21-23-al szemben. A társaság az egész éves várakozásain nem változtatott, a papírok 2.7%-ot estek. A J.P....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés