Előfizetői tartalom

Szövetségben az online tőzsde

Portfolio
Az Equitas Broker Zrt., az Erste Befektetési Zrt., az Inter-Európa Bank Nyrt., a NET Média Kiadó és Internet Tartalomszolgáltató Zrt. és a TDC Teletrader Kft. részvételével megalakult a Hazai Online Befektetési Szolgáltatók és Adatszolgáltatók Egyesülete (HOSZSZ).Az Egyesület a Budapesti Értéktőzsde Zrt. (BÉT) és a Központi Elszámolóház és Értéktár (Budapest) Zrt. (KELER) pártoló tagságát élvezi.

Az érdekképviseleti szervezet elnöki posztját dr. Tóth Nándor (Equitas Broker Zrt.) tölti be, alelnöki tisztségét Bozsik Balázs (Erste Befektetési Zrt.) és Starcz Ákos (Inter-Európa Bank Nyrt.) látja el. AZ EGYESÜLET ALAPSZABÁLYBAN FOGLALT FONTOSABB CÉLJAI a tőkepiac szabályozási környezetének figyelemmel kísérése és véleményezése; az online befektetési szolgáltatás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés