Előfizetői tartalom

Humet: pörögnek a spekulánsok, kaszálnak a bennfentesek

Portfolio
Önmagukhoz képest magas, 69 millió forintos forgalommal emelkedtek ma a Humet részvényei. A délelőtt során a 10%-os emelkedést szünet követte a kereskedésben, majd mostanra 4.3%-os pluszba csúszott az árfolyam. A társaság február 24-én zárt körben, a Vállalati Részvényopciós Program keretében 4,644,848 darabos tőkeemelést hajtott végre a törvényi minimumnak számító 6 forintos névértéken, ami igencsak elmarad a 72 forintos tőzsdei árfolyamtól.

HUMETReal-time árfolyamInformációs panelA spekulánsok kedvencének számító részvények árfolyam emelkedésének hátterében a már több ízben megtapasztalt tőkeemelés története áll. A társaság vezetése zárt körben tőkét emel és az ehhez tartozó közleményben a hírt megspékelik pozitív csengésű bejelentéssel (2007-es 600 millió forintos árbevétel terv teljesíthetősége)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés