Előfizetői tartalom

Fogva tartotta az olaj az amerikai indexeket

Portfolio
A 61 dollár fölé emelkedő olajár és az elmúlt héten meglepetésre emelkedő amerikai inflációs adatok a FED következő ülésén a kamatcsökkentés valószínűségét mérsékli. Ez a részvénypiacok számára negatívan értékelhető hír, melynek hatására pénteken már harmadik napi csökkenésüket szanvedték el a tőzsdeindexek. A Dow Jones 0.3, a Nasdaq és az S&P 500 0.4%-kal került lejjebb.

A GM-nek az elmúlt hét péntekéig kellett volna közzétennie negyedik negyedéves gyorsjelentését, azonban a könyvelés áttekintése miatt annak március 16-ig való halasztását kérte. A Microsoft részvényei 1.7%-ot estek, miután a héten az amerikai illetékes bíróság 1.5 milliárd dollárral büntette a társaságot. A vád szerint a Microsoft egyik termékével (Windows Media...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés