Előfizetői tartalom

Emelkedés a kamatdöntés előtt

Portfolio
A kedvező európai részvénypiaci hangulat a régióban is érezteti hatását. A BUX 0.5, a cseh PX 50 0.2, az orosz RTS 1.4%-kal került feljebb, míg a lengyel WIG 20 0.1%-ot csökkent. A hazai piac forgalma kismértékben átlag feletti, 15 milliárd forintos. A hazai piacon a befektetők a két órakor esedékes jegybanki kamatdöntésre és inflációs jelentésre figyelnek.

MOLReal-time árfolyamInformációs panelA legmagasabb és egyben átlag felettinek is mondható 8.4 milliárd forintos forgalom a MOL részvényeket jellemzi. Az olajpapírok 2.2%-kal kerültek feljebb a 61 dollár feletti olajárak és a kedvező, elmúlt heti elemzői minősítések hatására. A vezető részvények közül az OTP 0.7%-ot emelkedett 4.5 milliárd forintos forgalommal. Az Mtelekom...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés