Előfizetői tartalom

Olajjal szembe úszó MOL és tovább törtető kispapírok a pesti börzén

Portfolio
A nyitást követően 24,200 pont felett is járó pesti börzén némileg alábbhagyott a lelkesedés, melynek köszönhetően a BUX jelenleg 0.4%-os pluszban 24141 ponton áll. A régiós társak közül az orosz börze történelmi csúcsától mindössze 1 pontra lefordult, jelenleg pedig 0.9%-os pluszt mutat. A PX eközben 0.5%-ot, a WIG 20 pedig 1.3%-ot emelkedett.

MOLReal-time árfolyamInformációs panel Nyugodt kereskedést folytatnak a befektetők a főbb részvények piacán, melyek közül a vezető szerepet az olajárak csökkenése ellenére a MOL vette át, az olajpapírok az átlagost némileg meghaladó, közel 105 ezer darabos forgalom mellett 0.8%-kal 20,400 forintig értékelődtek fel. Az OTP eközben visszavett lendületéből és jelenleg már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés