Előfizetői tartalom

GTS-Datanet: nyomul az internet

Portfolio
A GTS-Datanet, 2007 februárjától a Hungarotel teljes szolgáltatási területén - többek között Sárváron, Pápán, Salgótarjánban, Orosházán vagy Békéscsabán - is elérhetővé teszi vezetékes előfizetés mellett igénybe vehető ADSL csomagjait. A cég szélessávú internet szolgáltatása így a hazai vezetékes fővonalaknak immár 81 százalékán keresztül megrendelhető. Közben a cég sávszélességet is emel.

Az ADSL szolgáltatás lefedettségének növelése összhangban áll a GTS-Datanet stratégiájával, amely szerint a cég idén elsősorban az internet értékesítésre helyezi a hangsúlyt. Ebből a szempontból az elmúlt év is kiemelkedően jól alakult: 2006 utolsó negyedévében az ADSL értékesítés a szezonális várakozásokat is felülmúlta, és az év végére a Datanet ADSL előfizetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés