Előfizetői tartalom

Erste leminősítés a TPSA-nak

Portfolio
Tartásról csökkentésre minősítette le a lenygel távközlési szolgáltató, a TPSA részvényeit az Erste Bank elemzője, Vera Sutedja. Az elemző élesebb verseny kibontakozására számít 2007-ben, melyhez kedvezőtlen szabályozási környezetbeli változások is csatlakozhatnak. A célárfolyam21.5 zlotyról 24 zlotyra emelkedett, mely még mindig 3%-kal alacsonyabb a jelenlegi piaci árnál.

Azok után, hogy a TPSA 2006-os eredményeit a reorganizációra képzett céltartalékok igen kedvezőtlenül érintették, 2007-ben sem túl sok jóra számít Sutedja: a szabályozási környezet kedvezőtlen változásai és az élesebb árverseny rányomhatja majd a bélyegét a cég teljesítményére, a csökkenő vezetékes árbevételt a szélessávú bevétel növekedése nem tudja majd ellensúlyozni.Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés