Előfizetői tartalom

Beesett a HP, jól teljesített az Apple

Portfolio
Vegyes irányban zártak tegnap az amerikai részvényindexek, a Dow Jones 0.4%-kal, az S&P 500 0.1%-kal került lejjebb, a többségében technológiai papírokat tömörítő Nasdaq 0.2%-ot emelkedett. A befektetői hangulatnak nem kedveztek a várakozásoknál magasabb januári maginflációs adatok, valamint a HP csalódást keltő kilátásai.

A HP papírjai 4.7%-ot estek annak ellenére, hogy a várakozásokat felülmúló (mind árbevétel, mind pedig egy részvényre jutó nyereség szempotjából) első negyedéves gyorsjelentést tett közzé kedden a társaság. A befektetői pesszimizmus a társaság második negyedéves egy részvényre jutó, egyszeri tételektől megtisztított profitprognózisának tudható be. A HP 63-64 centes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés