Előfizetői tartalom

Reptéris vasút: szükségmegoldás félpénzen

Portfolio
Márciusban írják ki a tendert a gyorsvasút megépítésére, a tervek szerint 2010-re épül meg a Keletitől a Repülőtérig tartó vonal- írja a Világgazdaság. A gyorsvasút megépüléséig június elejétől a Budapest-Cegléd vonalon közlekedő vonatok Ferihegy 1 melletti új állomáson is megállnak. Az ideiglenes megoldás esetében a viteldíj nem lesz több 300 forintnál.

A 2010-re megépülő igazi gyorsvasút 40 milliárd forintba kerülő beruházása 2008-ban kezdődnek el, és 2010-ben indul az első szerelvény. Az utasok várhatóan 1500 forintért válthatnak jegyet a Keleti pályaudvar és a Ferihegy 2 terminál közötti 18 perces útra. A rendes reptéri vasút megvalósulása esetén a jegyár 1,500 forint lenne, amely nem fedezné a költségeket. Az első...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés