Előfizetői tartalom

Nyögvenyelősen, de megcsinálta az új csúcsot a Dow - Ma ennyire se futja majd

Portfolio
Az egész hetes erősödést követően a pénteken megjelent makrogazdasági adatok hatására ugyan nap elején alábbhagyott a vételi kedv az amerikai börzéken, azonban nap végére a Dow 0.02%-os pluszban tudott zárni, melynek köszönhetően új történelmi zárócsúcsot állított be. A Nasdaq stagnálva, az S&P500 pedig 0.1%-os mínuszban fejezte be a napot. A mai napon azonban nem várható elmozdulás, ugyanis az amerikai piacokon szünnapot tartanak.

A General Motors 0.3%-ot veszített értékéből miután az egyik újságban megjelent, hogy tárgyalásokat folytatnak a DaimlerChrysler-rel, annak Chrysler üzletágának megvásárlásáról. A fentiek hatására a szerda óta erőteljes emelkedést mutató DaimlerChrysler papírok újabb 4.4%-ot rallyztak. A Honeywell 0.5%-ot erősödött, miután a társaság bejelentette, hogy 3 milliárd dollár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés