Előfizetői tartalom

"A várható esés az OTP-t viselheti meg a legjobban" (Raiffeisen a részvénypiacokról)

Portfolio
A fejlett piaci várakozásaik illetve az olajárak ismételt gyengülése miatt továbbra egy erőteljes feltörekvő piaci korrekcióra számítanak a Raiffeisen részvénypiaci stratégái. Megítélésük szerint a hazai piacon a legnagyobb esést az OTP fogja elszenvedni, mely miatt rövid távon továbbra is eladásra javasolják a bankpapírokat is.

Nemzetközi kitekintés. "Ismét erősödni tudott az amerikai piac az elmúlt öt kereskedési napon. Az elmúlt hét történései vegyesen ítélhetőek meg. A piacnak erőteljes támaszt adott Bernanke, FED elnök beszéde, amelyben egészséges gazdasági növekedésről, és mérséklődő inflációs nyomásról beszélt. A megállapítások azonban (mint mindig) elsősorban középtávra vonatkoznak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés