Előfizetői tartalom

Szembe megy a világgal a pesti börze

Portfolio
A tegnapi napon tovább erősödő amerikai piacok ellenére lejtmenettel kezdték a napot a főbb nyugat-európai indexek. A pesszimista hangulat azonban egyelőre nem érezteti hatását a pesti börzén, melynek mutatója a BUX jelenleg 0.3%-os erősödéssel 20,094 ponton áll. A régiós társak közül az RTS 0.4%-os csökkenéssel kezdte a napot.

EGISReal-time árfolyamInformációs panel A főbb részvények közül az Egis mutatja a legnagyobb erősödést, a gyógyszergyártó papírjai 1.7%-kal 24,195 forintig emelkedtek, melyben szerepet játszhat, hogy a mai napon egy 5% feletti tulajdonosról érkezett bejelentés. Eközben szektortársa, a tegnapi napon erőre kapó Richter 0.2%-ot veszített értékéből.Kapcsolódó cikkünk2007.02.16...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés