Előfizetői tartalom

Emelkedő árbevétel és gyenge profit a javított TvNetWork gyorsjelentésben

Portfolio
A tegnapi kisebb fiaskó után közzétette javított gyorsjelentését a TvNetWork. A második félév árbevétele év/év alapon impresszív 42%-os növekedést mutat, az éves árbevétel mintegy 10%-kal magasabb, mint amit a menedzsment tervezett. Ennek ellenére profit soron nem teljesített jól a társaság, az adózott eredmény 60%-kal maradt el az év közben egyszer már lecsökkentett tervtől. A gyorsjelentés rendkívül szűkszavú, a transzparencián továbbra is lenne mit javítani a sikeres tőzsdei szerepléshez.

A társaság árbevétele dinamikusan emelkedett az előző évhez képest, ami a gyorsjelentés szerint mindenekelőtt az előfizetői létszám növekedésének volt betudható. Az egy előfizetésre eső átlagos árbevétel a kábeltévé szolgáltatások esetében kb. 7%-al nőtt, az internet előfizetések esetében pedig némileg csökkent.Az EBITDA 60%-kal zuhant, ami elsősorban az aktivált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés