Előfizetői tartalom

Itt a rali oka? - Erste felminősítés a Richternek (2.)

Portfolio
Tartásrtól felhalmozásra minősítette fel a Richter részvényeit Vladimira Urbankova, az Erste gyógyszeripari elemzője. A szakértő szerint az elmúlt hetek eladói nyomása után a Richter részvényei alulértékelt stádiumba érkeztek és bár az emelkedés nem biztos hogy gyorsan jön majd, a papírok hosszú távon igen jó befektetési lehetőséget nyújtanak. A célárfolyam némileg csökkent: az eddigi 47,580 helyett most 46,310 forint.

RICHTERReal-time árfolyamInformációs panel Az elemzés a társaság várható árbevételével kapcsolatban kiemeli, hogy bár a Richter 2006-os FÁK értékesítései messze meghaladták a várt értéket, azért az orosz piacon jelenleg tapasztalt zűrzavar mindenképpen óvatosságra int. Ezenkívül a negyedik negyedév hazai értékesítései jóval gyengébben alakultak, mint arra Urbankova...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés