Előfizetői tartalom

Egy név ami mindent vitt: Bernanke - Új zárócsúcsot állított be a Dow

Portfolio
Tegnap délután, az amerikai piacok nyitását követően beszédet tartott Ben Bernanke, a Fed elnöke az amerikai monetáris politikáról, melynek lényegi elemi az egészséges gazdaság és a lassuló infláció voltak. Nem is kellett ennél több, ahhoz, hogy a befektetők ujja ismét a vételi gombra tapadjon. A fentieknek köszönhetően a Dow 0.7%-os erősödéssel, új történelmi zárócsúcson 12,742 ponton zárt, miközben a Nasdaq 1.2%-ot rallyzott, az S&P500 pedig 0.8%-kal került feljebb.

Kapcsolódó cikkünk2007.02.14 16:16Bernanke: egészséges gazdaság, lassul az infláció (3.) A Fed elnökének beszédén kívül a kedvező vállalati hírek is fokozták az optimista hangulatot. Az Applied Materials 3.8%-kal került feljebb, miután a társaság a várakozásokat felülmúló negyedéves számokat tett közzé. A DaimlerChrysler a várakozásokat felülmúló negyedéves számokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés