Előfizetői tartalom

Dübörög a DaimlerChrysler - Optimista kilátások

Portfolio
Az elmúlt két napban folyamatos erősödést mutatott a DaimlerChrysler részvényeinek árfolyama, melyben elsősorban az játszotta a fő szerepet, hogy a megjelent hírek szerint a társaság ki kívánja szervezni a Chrysler üzletágát. Utóbbiakat a cég vezetősége a tegnapi napon megerősítette, melynek hatására a mai napon 6%-ot meghaladó mértékben erősödtek az autógyártó papírjai.

A társaság a tegnapi napon tette közzé negyedéves számait, melyek a Mercedes részleg kimagasló teljesítményének köszönhetően a várakozásokat felülmúlóak lettek. Az autógyártó 40%-kal 577 millió euróra visszaeső nettó profitról és 2%-kal 40.66 milliárd euróra csökkenő nettó árbevételről számolt be. Már önmagában a fentiek is optimista hangulatot hoztak az autógyártó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés