Előfizetői tartalom

7.4 milliárdos profit az MFB-nél

Portfolio
A Magyar Fejlesztési Bank Részvénytársaság (MFB) 2006. évi nem konszolidált, nem auditált mérlegéről és eredmény-kimutatásáról közzétett MSZSZ szerinti Gyorsjelentés szerint a Bank tavalyi 11.1 milliárd Ft adózás előtti eredménye meghaladta a tervezettet, a mérleg szerinti eredménye 7.4 milliárd forintot ért el. A mérlegfőösszege dinamikusan, 33%-kal emelkedett, az év végére meghaladta az 1,037 milliárd forintot. Az elmúlt év során közel 50%-kal nőtt az MFB hitel állománya.

A Az üzleti tervben előirányzott 819 milliárddal szemben a mérlegfőösszeg meghaladta az 1.037 milliárd forintot, ami 33%-os növekedést jelent az előző évhez képest. A Bank 2006-ban elért 11.1 milliárd forintos adózás előtti eredménye a tervezettet egy milliárddal meghaladta. Ez közel azonos a 2005. évi, kizárólag a Bank szokásos üzleti aktivitása során elért és figyelembe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés