Előfizetői tartalom

Több mint 1 millió egyedi látogató az iWiW-en

Portfolio
Új egyedi látogatottsági rekordot állított fel az iWiW: egy nap alatt több mint egymillióan kattintottak a közösségi oldalra a Webaudit felmérése szerint. Így az [origo] portfolió után az iWiW a második olyan portál, amely átlépte az egymilliós egyedi látogatottsági "küszöböt". Ez egyben azt is jelenti, hogy a legnagyobb egy url alóli látogatószámot az iWiW mutatja fel.

Az elmúlt időszakban elért folyamatos növekedésre jellemző, hogy a napi látogatottság tavaly áprilisban, az iWiW akvizíciójakor 400 ezer körül mozgott, ami az auditált weboldalak napi egyedi látogatószám szerinti rangsorában a negyedik helynek felelt meg. Júliusban mért közel 500 ezer napi látogatószámával a közösségi oldal már a képzeletbeli dobogó harmadik helyére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés