Előfizetői tartalom

Száguld a régió, Magyarország lemarad... (Credit Suisse)

Portfolio
Három EMEA piac (Dél-Afrika, Izrael, Marokkó) is új történelmi csúcsot ütött meg a tegnapi napon, mely megihlette Alexander Redman-t, a Credit Suisse (CS) stratégáját. Az elemző újra hangsúlyozza 415 pontos év végi célértékét az MSCI EMEA indexre, mely további 15%-os felértékelődési potenciált jelent, azonban hozzátesz, hogy az emelkedés útja mostantól kezdve valószínűleg rögösebb lesz. Az összes fontosabb régiós piac csúcsot döntött ezzel az elmúlt két hétben, miközben Magyarország Jordániáva, Egyiptommal és Törökországgal hátul kullog.

Dél-Afrika, Izrael és Marokkó részvénypiaca is történelmi csúcsot döntött tegnap, miközben a cseh, a lengyel és az orosz piac pedig az elmúl egy-két hétben emelkedett soha nem látott magasságokba. Az országok többségének jó teljesítménye hátán az MSCI EMEA utoljára 7 nappal ezelőtt tört friss magasságokba.Alexander Redman szerint az, hogy az országcsoport túlszárnyalta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés