Előfizetői tartalom

Synergon: déjà vu

Portfolio
A régi időket idézi a Synergon ma közzétett gyorsjelentése, a társaság ugyanis 628 m Ft-os veszteséggel zárta a negyedik negyedévet, igaz ebben jelentős szerepet játszottak az új tulajdonosok szervezeti változásai, az egyszeri leírások valamint transzparencia növelését szolgáló lépései. Az egyszeri tételekkel kapcsolatban azonban érdemes megjegyezni, hogy egyes tételeket már nem először számol el a Synergon tőzsdei pályafutása során.

Mivel a Synergont immáron egyetlen elemző sem követi aktívan, a társaság számait nem tudjuk a piaci várakozásokhoz hasonlítani. Egyes esetekben szintén nem lehet a bázis időszaki számokhoz hasonlítani az eredményt, mivel számos egyszerinek nevezett tételt tartalmaz a gyorsjelentés a tárgyidőszakra vonatkozóan, a hasonló bázis időszaki adatokról azonban nem esik szó. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés