Előfizetői tartalom

Lesz mire figyelni Amerikában

Portfolio
A tegnapi kedvező hangulat a mai napon is folytatódhat az amerikai börzéken, melyek a Fed elnök, Ben Bernanke beszéde előtt pozitív tartományban tartózkodnak. A főbb amerikai határidős indexek közül a Dow 10 pontos, a Nasdaq 5 pontos, az S&P500 pedig 2 pontos pluszt mutat. A befektetők lelkesedését visszafoghatja, hogy nagy meglepetést okozva a piacnak változatlan maradt a múlt hónapban a kiskereskedelmi forgalom.

Kapcsolódó cikkünk2007.02.14 14:37Rosszul kezdődött az év az amerikai áruházaknakA ma jelentő DaimlerChrysler közel 5%-ot drágult köszönhetően annak, hogy egyre több hír jelenik meg arról, hogy várhatóan leválasztják a Chrysler üzletágat. A papírok iránti érdeklődést fokozza, hogy a társaság 13 ezer fős elbocsátást jelentett be, melyet 2008 végéig kíván végrehajtani....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés