Előfizetői tartalom

FHB gyorsjelentés: semmi meglepetés

Portfolio
Enyhén várakozásokat meghaladó eredményről számolt be mai gyorsjelentésében az FHB: A gyorsjelentésben tükröződő gazdálkodási folyamatok nem okoztak meglepetést, a privatizáció előtt álló jelzálogbank tovább erősítette saját hitelezését, építette bankcsoportját, míg a klasszikus refinanszírozás továbbra is csak cammogott. A bank eredménye éves szinten (9.9 milliárd Ft) 9.7%-os csökkenést mutat, így a 17-es P/E csak a privatizációnak tudható be, az FHB saját teljesítménye nem indokolja.

Az FHB által és az általunk az éves kumulált adatokból számolt 4. negyedéves eredmény között mintegy 5% különbség van a következőkben az általunk számolt negyedéves számokat használjuk.A profit A jelzálogbank 4. negyedéves nettó eredménye 1,998 millió forint lett, amely enyhén meghaladja az elemzői várakozásokat. A profit mintegy 2%-kal magasabb az előző év 4. negyedévi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés