Előfizetői tartalom

Lecsúszóban az amerikai indexek

Portfolio
Folyamatos csökkenést követően 0.2-0.4%-os csökkenéssel zárták a tegnapi kereskedést az amerikai indexek. Az eladói oldal enyhe túlsúlyában többnyire a már megszokott tényezők álltak; a FED elnökének e heti kongresszusi beszámolóját megelőző aggodalmak. Az Apple felminősítése és egy kedvező bejelentés a Home Depot részéről nem volt képes pozitív tartományba lendíteni az indexeket.

A Sanofi-Aventis bejelentette, hogy nem folytatja a fúziós tárgyalásokat a Bristollal, míg a Nasdaq közölte, hogy eláll a Londoni Értéktőzsde megvásárlásának tervétől. Mindkét hírt negatívan fogadta a piac. A Dow 0.2%-os csökkenést követően 12,552 ponton, az S&P 500 0.3%-os csökkenéssel 1,433 ponton zárta a kereskedést. A Home Depot bejelentette, hogy felülvizsgálja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés