Előfizetői tartalom

Telekom gyorsjelentés: mi az, amit valóban várunk?

Portfolio
Holnap publikálja 4. negyedéves gyorsjelentését a Magyar Telekom. A Portfolio.hu által megkérdezett 13 elemző szerint a társaság teljesítménye minden szinten javul a bázisidőszakhoz képest. A Telekom 4. negyedéves teljesítménye teljesen egybecseng a korábbi elemzői várakozásokkal is, csaknem forintra pontosan teljesül a korábbi EPS konszenzus (75 Ft) értéke.

Bár természetesen a 4. negyedéves gyorsjelentés fontosságát nem akarjuk megkérdőjelezni, erősen meg lennénk lepve, ha jelenetős meglepetést tudna okozni. A hangsúly valószínűleg a 2007-es prognózison van, amely számos érdekességet tartalmazhat: - Új - megítélésünk szerint értékközpontú - menedzsment van, elképzelhető, hogy sok minden változik szemléletben (főleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés