Előfizetői tartalom

Végre felegyenesedhettünk - megpattant a BUX index

Portfolio
Hosszú idő után ma végre viszonylag jól teljesített a Budapesti Értéktőzsde hivatalos részvényindexe, a régiós versenyből ezúttal elsőként kerültünk ki, ráadásul a forgalom csaknem az 50 milliárd forintot is meghaladta. A meghatározó részvények közül egyedül az Egis és az FHB esett, egyébként az optimizmus csaknem általános volt, két történelmi csúcs is született záráskor. Az USA-ban a részvénypiacok szintén emelkedéssel nyitottak, így a jó hangulat talán kitarthat hétfőig.

1.5%-os emelkedés után 23,847 ponton zárta a hét utolsó kereskedési napját a BUX index, mellyel a 0.5%-kal csökkenő cseh, valamint a 0.5%-kal emelkedő lengyel és orosz indexeknél is jobb teljesítményt nyújtott. OTPReal-time árfolyamInformációs panel Az egyes részvények közül kezdetben a Magyar Telekom volt a vezér: a részvények kiemelkedő forgalom mellett 1,048 forintig száguldottak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés