Előfizetői tartalom

Pengeváltás Gyurcsány és Orbán között: jönnek az évértékelések

Portfolio
Jövő hétfőn kezdődik az Országgyűlés tavaszi ülésszaka, melyet Gyurcsány Ferenc miniszterelnök évértékelő beszéde indít 13 órától. Ezt az Országgyűlés 2007. évi tavaszi ülésszakának munkarendjéről szóló tájékoztatás követi, azaz megtudhatjuk, hogy milyen témákról folyik majd a T. Ház munkája. Sajtójelentés szerint Gyurcsány beszédét követően már reálisan várható a jegybankelnök-jelölt kilétének bejelentése, ami piaci szempontból kiemelt esemény lesz.

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke jövő pénteken tartja évértékelő beszédét, mely egyrészt lehetőséget ad a Gyurcsány által elmondottakra való reagálásra, illetve az esetleges ellenzéki kezdeményezések (lépések) meghirdetésére is. A Fidesz sajtóosztálya egyelőre nem tudta megmondani, hogy a pártelnök most hétfőn is felszólal-e (azaz egy napon lesz-e a pengeváltás)....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés