Előfizetői tartalom

Donald kacsa beütött: szárnyra kaptak a Disney részvények

Portfolio
Tegnap zárás után tette közzé negyedik negyedéves gyorsjelentését a Disney, mely szerint az időszak nettó profitja több egyszeri tételnek köszönhetően megduplázódott 2005 azonos negyedévéhez képest. A részvények közel egy éve tartó száguldása ezzel folytatódhat, az after hours időszakot 2.5%-os pluszban zárták a részvények.

A beszámoló szerint 2006 utolsó negyedévének nettó profitja 1.7 milliárd dollárt tett ki, ami 79 centes EPS-t jelent az egy évvel ezelőtti 37 centhez viszonyítva. A társaság árbevétele 10%-kal 9.73 milliárd dollárra emelkedett, ami 2%-kal múlta felül a piaci várakozásokat. Az időszak kimagasló profitdinamikája az E!Entertainment és a US Weekly-ben lévő részesedések eladásának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés