Előfizetői tartalom

Tágul az Orbán-Gyurcsány olló - Fodor népszerűbb Kókánál

Portfolio
Az SZDSZ elnöki posztjáért küzdelmet folytató Kóka János és Fodor Gábor közül előbbi 10%-ponttal ismertebb, míg utóbbi 4%-ponttal népszerűbb - derül ki a Szonda Ipsos által január 16-23. között 1500 fő megkérdezésével végzett közvéleménykutatásból. A heves politikai viharokat kiváltó kórházi intézményrendszer-átalakítás nem kedvezett Molnár Lajos egészségügyi miniszter népszerűségének: a legnagyobb (5%-pontos) mértékben 25%-ra esett támogatottsága a vizsgált politikai eliten belül. Molnár a lekedvezőbb - de még így is markáns ellenérzéseket takaró - véleményeket a fővárosiaktól és a diplomásoktól kapta.

Több hónapja vezeti a népszerűségi listát Szili Katalin, az országgyűlés elnöke, mögötte mindvégig ugyanaz a három politikus áll, váltakozó sorrendben. Januárban a második helyen Dávid Ibolya MDF-elnök, a harmadikon Göncz Kinga külügyminiszter, a negyedik helyen Sólyom László köztársasági elnök áll. Megjegyzendő, hogy az államfő október óta 6%-pontot veszített...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés