Előfizetői tartalom

Reális a 2020-as Budapesti Olimpia

Portfolio
A BOM megbízásából a Pricewaterhouse Coopers aktualizálta egy budapesti megrendezésű olimpia megvalósíthatósági tanulmányát. Az öt évvel ezelőtt már egyszer elkészített tanulmány abban a tekintetben most is érvényes, hogy hazánk képes az olimpia megrendezésére, hangzott el a sok érdeklődőt vonzó sajtótájékoztatón. A BOM és a PWC a tanulmány alapján a 2020-as olimpia megrendezését reálisnak ítéli.

Rengeteg rosszindulatú megközelítés van az olimpia költségvonzatát illetően. A PWC szerint az olimpia lehetőség, de egyben kényszer is, ha a régiós versenyben felül akarunk kerekedni. A 2020-as olimpiához már most, 2007-ben el kell kezdeni dolgozni. Ehhez megfelelő politikai, társadalmi és gazdasági kompromisszum kell. Ha most lemaradunk, az az elkövetkező 50-70 évre is rányomhatja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés