Előfizetői tartalom

Próbálkozott, próbálkozott de nem bírt pluszba mászni a BUX

Portfolio
A nyugat-európai börzéken uralkodó pozitív hangulat, illetve az orosz és a cseh börze új csúcsra törése sem bírt elég optimizmust csalni a pesti parkettre ahhoz, hogy a BUX pluszba tudjon zárni, így végül 0.3%-os csökkenéssel 24,149 ponton búcsútzott a naptól. A PX 1.4%-os erősödéssel új történelmi csúcson, 1,718 ponton fejezte be a napot, miközben az RTS 1%-os erősödéssel szintén soha nem látott magasságban, 1,924 ponton fejezte be a napot.

MOLReal-time árfolyamInformációs panel A vezető részvények közül nap végére a MOL 1%-kal 20,500 forintig értékelődött le, miközben az OTP átlag alatti, 1 millió darabos forgalom mellett 0.6%-kal került lejjebb. A hét második felében jelentő gyógyszergyártók viszont erőre kaptak, a Richter 0.6%-kal 39,625 forintig drágult, míg szektortársa, az Egis 0.7%-kal került feljebb....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés