Előfizetői tartalom

Pluszos nyitás Amerikában?

Portfolio
Emelkedéssel nyithatnak az amerikai részvényindexek a mai kereskedés során, miután a határidős indexek a pozitív tartományban tartózkodnak. A befektetői hangulatra hatással lehet a FED elnökének, Ben Bernanke-nak mai beszéde egy kereskedelmi kamarai fórumon. A Dow 12, a Nasdaq 100 3.5, az S&P 500 1.4 ponttal került feljebb.

A Toyota 7%-os profitbővülésről adott számot 2006 negyedik negyedéve tekintetében, míg a BP 22%-os esésről jelentett. Az autógyártó megerősítette éves, 1,550 milliárd jenes nettó profitvárakozását. Az olajtársaság csalódást keltett, miután 2007-es kitermelési előrejelzései nem egyeztek a piac várakozásaival. Az IBM 3.5%-os Lenovo részesedést értékesített 123 millió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés