Előfizetői tartalom

Már semmi sem drága - Felvásárlási célpont a Wembley fejlesztője is

Portfolio
A Wembley stadion kivitelezője és fejlesztője, a Multiplex többségi tulajdonosa és egy kanadai székhelyű ingatlanbefektetési társaság várhatóan felvásárlási ajánlatot tesz a Multiplex társaságra, mely jócskán ráfaragott a Wembley stadion kivitelezésére. A felvásárlásra piaci becslések szerint közel 18-as P/E-n kerülhet sor, mely jócskán felülmúlja riválisa 11-es P/E-ét.

A Multiplex részvényei közel 8%-ot erősödtek a mai napon, miután napvilágot látott, hogy a társaság alapítói közül, a Robert család egy kanadai központú befektetési társasággal, a Brookfield Asset Management-tel konzorciumra lépve felvásárlási ajánlatot készülnek tenni a cégre. A Brookfield jelenleg 50 milliárd dollár értékű ingatlanportfolióval rendelkezik, mellyel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés