Előfizetői tartalom

Letörik a bika szarvát? - Csökkenéssel indulhat a hét Amerikában

Portfolio
Pesszimista hangulat uralkodik nyitás előtt a főbb tengerentúli részvénypiacokon, melyek közül a Dow futures 21 pontos, a Nasdaq futures és az S&P500 futures pedig egyaránt 3 pontos mínuszban áll. A negatív hangulatot a Wal-Mart hétvégi bejelentése okozza, mely szerint a társaság összehasonlítató alapon számolt éves értékesítés-növekedése 25 éve nem látott mélységbe eshet vissza.

A Wal-Mart Stores a hétvégén közzétette a januári összehasonlítható alapon számolt értékesítés-növekedés becslését, mely szerinte mindössze 2.2%-os emelkedést mutatott. A fentiek kapcsán a társaság megjegyezte, hogy a fenti számok éves viszonylatban 25 éve nem látott mélységbe eshet vissza. A Jefferies & Co vételről tartásra minősítette le a Micron Technology papírjait...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés