Előfizetői tartalom

Jön a Richter gyorsjelentés: lesz-e hidegzuhany? (2.)

Portfolio
Várhatóan a hét második felében teszi közzé tavalyi negyedik negyedéves gyorsjelentését a Richter, melytől üzemi szinten minimális, nettó szinten azonban a deviza árfolyamok változásának köszönhetően jelentős csökkenést várnak az elemzők. A kulcskérdés az elmúlt évek növekedési sztoriját megalapozó orosz, illetve FÁK értékesítések alakulása, valamint az idei évre vonatkozó menedzsment kommentár lesz.

Az alábbi táblázatban szereplő konszenzus számok még változni fognak, az elemzői becsléseket ugyanis folyamatosan gyűjtjük. Az elemzők egy része ismét számol a Forest-től kapott kutatási ellentételezésre (milestone payment), egy részük pedig nem. Ezen tétel esetében a konszenzus 2,229 m Ft.A gyorsjelentés egyik legfontosabb tényezője ismét a FÁK export lehet, ezen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés